Belevingen

Uitje organiseren?

In de Koepelgevangenis van Arnhem zijn verschillende activiteiten te beleven voor jong en oud! Ideaal voor een uniek bedrijfsuitje of bedrijfsfeest. Reserveer één of meerdere van onze belevingen via Prison Experience

Een interactief GPS spel vol met leuke en uitdagende opdrachten! Start bij de Koepelgevangenis van Arnhem en verken de omgeving van Arnhem tijdens een GPS tocht van
6 km.

Ontsnap uit de zwaarst beveiligde cellen in de Koepelgevangenis van Arnhem; de isoleercellen!
Lukt het om op tijd te ontsnappen of gaat jullie laatste kans op vrijheid in rook op?

Crazy Karts Arnhem is de nieuwste aanwinst van Prison Experience Arnhem. Een real life “Mario Kart” beleving waarbij het draait om driften, snelheid en behendigheid. Zet de snelste tijd neer en ontsnap uit de Koepelgevangenis van Arnhem.

Ontdek de verhalen achter de Koepelgevangenis Arnhem tijdens het Prison Talk spel. Welk team weet de meeste punten te bemachtigen en daarmee de overwinning in de wacht te slepen?

Bubbel voetbal is een leuke teambuilding activiteit waarbij met een ballon om het lichaam de voetbalsport op een andere manier wordt ontdekt. Welk team krijgt het voor elkaar om het minst te vallen en de meeste doelpunten te maken?

Met regelmaat organiseren wij rondleidingen door de Koepelgevangenis van Arnhem. Tijdens de rondleiding bezoekt u onder begeleiding van een ex-bewaker of Koepel historicus o.a. de cellen, isoleerafdeling, Kapel en de luchtkooien van de gevangenis. Tevens is het mogelijk om een privé rondleiding te boeken.

Een spannend spel waarbij kleine groepjes tegen elkaar strijden in de cellen van de Koepelgevangenis van Arnhem. Welk team voert de opdrachten het beste en het snelst uit en wint het spel?