Skip to content

Belevingen

Uitje organiseren?

In de Koepelgevangenis van Arnhem zijn verschillende activiteiten te beleven voor jong en oud! Ideaal voor een uniek bedrijfsuitje of bedrijfsfeest. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier! Wilt u als particulier kennis maken met de Koepel? Reserveer één of meerdere van onze belevingen dan via Prison Experience

In Escape Room Innocent kruip je in de rol van één van de meest beruchte gedetineerde van de Koepelgevangenis in Arnhem. Jarenlang heb je gevochten om je onschuld te bewijzen, maar tevergeefs. De opgelegde straf; levenslang. Je neemt daarom een drastisch besluit en hebt nog maar één doel voor ogen: ontsnappen! Samen met een aantal betrouwbare medegevangene heb je een plan beraamd om te ontsnappen uit de Koepelgevangenis.

In The Dome Escape probeer je samen met je team te ontsnappen uit de Koepelgevangenis. Om succesvol te kunnen ontsnappen moeten er verschillende verhaallijnen worden voltooid. Iedere verhaallijn beschikt over thematisch ingerichte ruimtes, waarin unieke puzzels, raadsels en andere hersenkrakers dienen te worden opgelost. Een spannende teambuilding activiteit waar je team gegarandeerd nog lang over napraat. 

Altijd al willen weten hoe de Koepelgevangenis van Arnhem er van binnen uitziet? Samen met een ex-bewaker neem je een kijkje in onder andere de cellen, de isoleerafdeling, de Kapel en de luchtkooien. Tijdens de rondleiding verteld de gids hoe het dagelijks leven er tussen de gevangenismuren uit zag en wat voor mensen er gevangen zaten in de Koepel. 

Ontdek de omgeving van Arnhem met dit interactieve belevingsspel vol leuke en uitdagende opdrachten. Met behulp van een modern GPS-systeem ga je op zoek naar de juiste coördinaten. Onderweg kom je verschillende puzzels en opdrachten tegen