Skip to content

Belevingen

Uitje organiseren?

In de Koepelgevangenis van Arnhem zijn verschillende activiteiten te beleven voor jong en oud! Ideaal voor een uniek bedrijfsuitje of bedrijfsfeest. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier! Wilt u als particulier kennis maken met de Koepel? Reserveer één of meerdere van onze belevingen dan via Prison Experience

Ontsnap uit de zwaarst beveiligde cellen in de Koepelgevangenis van Arnhem; de isoleercellen!
Lukt het om op tijd te ontsnappen of gaat jullie laatste kans op vrijheid in rook op?

In Lockdown the Game probeer je samen met je bende te ontsnappen uit de Koepelgevangenis.  Maanden lang is er gewerkt aan het ontsnappingsplan. Als dit plan mislukt, gaat de Koepelgevangenis wekenlang in lockdown zoals dat na iedere ontsnappingspoging gebeurt. Zet dus alles op alles om als eerste te ontsnappen.

Tijdens een rondleiding door de Koepelgevangenis van Arnhem bezoekt u onder begeleiding van een ex-bewaker of Koepel historicus o.a. de cellen, isoleerafdeling, Kapel en de luchtkooien van de gevangenis. 

Een interactief GPS spel vol met leuke en uitdagende opdrachten! Start bij de Koepelgevangenis van Arnhem en verken de omgeving van Arnhem tijdens een GPS tocht van 6 km.

Crazy Karts Arnhem is de nieuwste aanwinst van Prison Experience Arnhem. Een real life “Mario Kart” beleving waarbij het draait om driften, snelheid en behendigheid. Zet de snelste tijd neer door op de juiste manier te driften door het parcour en wees sneller dan je medegevangenen.