Skip to content

COVID-19

COVID MAATREGELEN PER 25 SEPTEMBER 2021

Vanaf zaterdag 25 september zijn wij als horecabedrijf vanuit de overheid verplicht om te vragen naar een coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat bij aankomst op onze locatie wij u zullen vragen naar een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of een Corona herstelbewijs. Wij controleren dit aan de hand van de door de overheid verstrekte QR code (app CoronaCheck). Wij verzoeken u vriendelijk om dit bewijs gereed te hebben bij aankomst. Wij zouden een ieder zonder uitsluiting graag toelaten in de Koepelgevangenis, echter maken de maatregelen vanuit de overheid dit voor ons helaas niet mogelijk.  

Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksoverheid.

 

MAATREGELEN TIJDENS UW BEZOEK

Naast het coronatoegangsbewijs hanteren wij de volgende maatregelen tijdens uw bezoek: 

• Vergaderingen/bijeenkomsten: Vanaf 25 september zijn onze zalen weer ingericht zonder 1,5 meter afstand. U dient ook hiervoor in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Bij ontvangst zullen wij u vragen naar dit bewijs. Heeft u vragen over een geplande meeting of event? Stuur dan een e-mail naar info@koepelgevangenisarnhem.nl of neem telefonisch contact op via 026 – 669 0552. 

  • Rondleidingen: Vanaf 13 november is het dragen van een mondkapje verplicht tijdens een rondleiding. Wij verzoeken u vriendelijk om een mondkapje mee te nemen. 

• Spellen/activiteiten: De spelruimtes en escape rooms zijn tevens vanaf 25 september weer ingericht zonder 1,5 meter afstand. U dient daarom ook hiervoor in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Wij verzoeken u vriendelijk om dit bewijs voorafgaand aan uw activiteit gereed te hebben en te tonen aan onze spelbegeleiders. 

  • In onze horecagelegenheden geldt een vaste zitplaats regeling. Dit betekent dat het niet is toegestaan om te blijven staan in deze ruimtes.

 

Uw gezondheid, veiligheid en welzijn, alsmede van onze medewerkers vinden wij bij de Koepelgevangenis Arnhem zeer belangrijk. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om het volgende beleid conform hygiëne na te leven tijdens uw bezoek op onze locatie: 

• Desinfectie; In de Koepelgevangenis zijn desinfectiemiddelen aanwezig. Wij verzoeken u vriendelijk om uw handen te desinfecteren voor het betreden van de gevangenis. 

• U wordt verzocht om geen handen te schudden met medewerkers van de Koepelgevangenis  of andere gasten 

• Was uw handen regelmatig conform de richtlijnen van het RIVM

• Hoest en nies in uw elleboog 

• Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

 

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Per 13 november hanteren wij de volgende openingstijden: 

  • Activiteiten: Beschikbaar tot 18:00 uur 
  • Horecafaciliteiten: Geopend tot 20:00 uur