De liefde gevangen in Koepelgevangenis Arnhem

De liefde gevangen in Koepelgevangenis Arnhem

REGIO – Geliefden meldden zichop Valentijnsdag, bij de Koepelgevangenis in Arnhem. Daar genoten zij van een exclusief miniconcert van pianist Jan Vayne, waarna zij in hun eigen cel een heerlijk driegangendiner kregen voorgeschoteld.

Een (voormalige) gevangenis is niet het eerste waar je aan denkt bij de liefde, maar Prison Experience creëerde net als vorig jaar een sfeervolle en romantische setting.

Gevangen door de liefde

Onder het mom ‘Gevangen door de liefde’ hebben zij een Valentijnsevenement opgezet. Verliefde stellen kregen de unieke kans om deze avond de vieren in de Koepelgevangenis in Arnhem.

Klein en intiem

De organisatie heeft er bewust voor gekozen om het klein en intiem te houden, want dat is de liefde zelf ook. Er was daardoor plaats voor 35 stellen.

Jan Vayne

Het hoogtepunt van de avond was het miniconcert van bekend pianist Jan Vayne. De gasten waren erg onder de indruk van zijn pianospel. Prison Experience zorgde voor sfeervolle verlichting en aankleding. Gasten konden zich rondom de piano opstellen of zitten op de verschillende banken. Er lag zelfs een berenvel voor de piano.

Valentijnsdag Prison Experiënce Arnhem 2018

Drie gangen diner

Ieder liefdeskoppel kreeg een eigen cel toegewezen. Het driegangendiner werd bereid en uitgeserveerd door Life’s Delicious – Delicatessen, Wijn en Catering.

Geslaagd evenement

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement met tevreden gasten. Zij maken zich nu op voor de volgende geplande evenementen.

Prison Experience

Prison Experience is een bedrijf dat gevestigd zit in de koepelgevangenis van Arnhem. Zij hebben verschillende escaperooms, tal van spellen en organiseren teambuildingsuitje en rondleidingen. Tevens bieden zij complete arrangementen aan inclusief eten en drinken. Speciaal voor de 4daagse van Nijmegen zullen zij wederom onderdak en speciale service bieden aan de wandelaars. Kijk voor meer informatie op www.prisonexperience.nl.

Valentijnsdag Prison Experiënce Arnhem 2018