Gevangen door de liefde

Gevangen door de liefde

De liefdevolle datum 14 februari zit er weer aan te komen. De dag van de liefde voor een innig samen zijn…
Dit jaar kan dat voor u extra uniek uitpakken. Samen met uw geliefde kunt u “gevangen worden door de liefde”.

Dit concept is één van de unieke kleine ervaringen die we aanbieden in de Koepelgevangenis van Arnhem. Dit jaar voor het derde jaar op rij, en we gaan uit van weer een succesvolle editie net als voorgaande edities.

Hoe ziet de avond eruit?

De aanvang is tussen 17:45 en 18:00 uur. Om 18:00 uur komt er niemand minder dan Jan Vayne een mini concert verzorgen. Er is deze avond slechts ruimte voor 25 stellen.

Na het optreden wordt u naar uw cel gebracht. Deze cel wordt afgesloten (mits u hem liever open wilt houden) en u ontvangt een heerlijk 3 gangenmenu.

Ook hier zitten nog wat verrassende elementen in de avond verstopt. Rond 22:00 / 22:30 uur is deze speciale avond afgelopen.

Kosten?

Deze avond is alleen als stel te boeken. De kosten zijn € 75,- per persoon (€ 150,00 per stel). Dit is inclusief entree, mini concert Jan Vayne, diner en drinken. Sterke dranken zijn niet aanwezig.

Reserveren?

Aangezien het een unieke beleving is met een beperkt aantal plaatsen is het alleen mogelijk om te reserveren.Reserveren kan via de website van PrisonExperience