Wilhelminastraat 16, 6812 CW Arnhem
026-669 0552
info@koepelgevangenisarnhem.nl

Verhuur

Wist u dat de koepel van Arnhem zelf, maar ook andere ruimtes te huren zijn. Dit is al mogelijk vanaf € 75 per uur inclusief koffie en thee.

Denkt u eens aan een vergadering op een inspirerende plek. Eventueel te combineren met een ontspannende beleving na afloop. Maar ook een informatieavond van bijvoorbeeld uw stichting draaien we onze hand niet voor om.

Ziet u het al voor zich. U komt om 10 uur ‘s morgen binnen en de koffie en thee staan al klaar. De beamer en flip-over staan al klaar zodat u snel kunt beginnen.
Rond de klok van 12 uur staat er een heerlijke lunch op u te wachten zodat u vol energie het middagprogramma in kunt gaan. Tegen 15 uur zit het plenaire gedeelte er op en uw gezelschap verplaatst zich naar een van de escaperooms om even stoom af te blazen, eventueel gevolgd door een rondleiding gegeven door een voormalig medewerker van PI de Berg. Na de rondleiding staat er een heerlijk buffet voor jullie klaar. En met een voldaan gevoel gaat u en uw gezelschap rond de klok van 19:30 uur naar huis, voldaan en vol nieuwe ideeën.

Dit is maar een voorbeeld, er zijn zoveel mogelijkheden. Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met Berlinda. Ze weet als geen ander wat er allemaal mogelijk is en denkt graag mee over de invulling van uw dag of dagdeel.

Berlinda is bereikbaar via het mailadres info@koepelgevangenisarnhem.nl of telefonisch op nummer 026-669 0552.

Nog makkelijker, laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Contact
Voornaam
achternaam