Skip to content

Events

Evenementen in de Koepelgevangenis van Arnhem

Welkom in de Koepelgevangenis van Arnhem, de ideale locatie voor uw volgende zakelijke evenement. Of u nu een indrukwekkende beurs, een inspirerend congres of een onvergetelijke feestavond wilt organiseren, onze historische locatie biedt een unieke achtergrond die uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Beurzen

Onze veelzijdige ruimtes zijn perfect voor beurzen en markten. Met een reeks aan aanpasbare zalen kunnen wij uw specifieke opstelling accommoderen, van intieme settingen tot uitgebreide evenementen. Onze locatie combineert historische charme met moderne faciliteiten, waaronder hoogwaardige audiovisuele apparatuur en  Wi-Fi, wat zorgt voor een soepele en professionele ervaring.

Congressen en Seminars

De Koepelgevangenis biedt een inspirerende omgeving voor congressen en seminars. Uw gasten worden ontvangen in een setting die niet alleen esthetisch indrukwekkend is, maar ook rijk aan geschiedenis. Wij beschikken over meerdere zalen die variëren in grootte en stijl, elk perfect geschikt voor lezingen, workshops en plenaire sessies. Ons ervaren team werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elke detail van uw programma naadloos verloopt.

Feestavonden en Bedrijfsfeesten

Vier uw speciale gelegenheden in de Koepelgevangenis, waar uw bedrijfsfeesten en galadiners een extra dimensie krijgen door de unieke ambiance van onze locatie. Van elegante diners tot levendige recepties, wij bieden een sfeervolle setting die is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en thema’s. Onze culinaire partners verzorgen maaltijden die perfect aansluiten bij uw evenement, van fijne hapjes tot uitgebreide banketten.

Benieuwd naar onze vergaderruimtes?

Wacht niet langer en ontdek alle ruimtes die de Koepelgevangenis van Arnhem te bieden heeft! Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan via het onderstaande formulier voor een onvergetelijk event!

Offerte aanvragen

Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier in en wij maken graag voor u een offerte op maat op.