Skip to content

Vergaderen

Kies voor een bijzondere vergaderlocatie

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Arnhem? Dan is de Koepelgevangenis van Arnhem dé perfecte locatie voor jouw meerdaagse vergadering of bijeenkomst. Deze unieke vergaderlocatie heeft een rijke geschiedenis en een bijzondere architectuur die een blijvende indruk achterlaat op alle bezoekers.

Tot in de kleinste details geregeld

Of je nu een vergadering, presentatie, conferentie of training organiseert, bij de Koepelgevangenis in Arnhem vind je alles wat je nodig hebt voor een bijzondere vergaderlocatie die jouw bijeenkomst tot een succes maakt. Met vier boardrooms en drie presentatiezalen biedt deze unieke vergaderlocatie een breed scala aan ruimtes die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Elke ruimte is voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur en er is gratis Wi-Fi beschikbaar.

De Koepelgevangenis van Arnhem is niet zomaar een vergaderlocatie, maar een bijzondere vergaderlocatie die garant staat voor een onvergetelijke ervaring. De indrukwekkende architectuur en de rijke geschiedenis maken deze locatie uniek en creëren een bijzondere sfeer.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over deze bijzondere vergaderlocatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier en ontdek wat de Koepelgevangenis van Arnhem te bieden heeft. Wacht niet langer en boek deze bijzondere vergaderlocatie in Arnhem voor een onvergetelijke ervaring die je nog lang bij zal blijven.

 

Offerte aanvragen

Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier in en wij maken graag voor u vrijblijvend een offerte op maat op.